Viziune, Valori și Misiune

Aici am adunat toate credentialele după care ma ghidez în viata si in business.

Valori

Comunicarea este cheia relațiilor umane autentice, și asta mă face diferit: deschiderea către dialog și dorința de a fi mereu conectat cu oamenii, în mijlocul lor.

            Sunt încrezător datorită responsabilității cu care fac tot ceea ce fac, fiind deschis către noutăți, update-uri din domeniul sănătății și a tehnicilor de masaj, a pieței de Wellness din România, în general.

Atenția la detalii se dezvoltă odată cu profesionalismul cu care abordez fiecare situație în parte, căci înțeleg rolul meu în relația maseur-terapeut și client, și anume satisfacerea unei nevoi punctuale, de relaxare, liniște sau chiar fericire și de ce nu, chiar recăpătarea mobilității, a stării de bine corporale.

 

    Viziune

Îmbunătățirea stilului de viață și conservarea stării de sănătate a oamenilor, în general, prin creșterea interesului pentru această metode alternativă de recreere, dar și de îmbunătățire / redare a mobilității, a stării de bine prin masaj.

Oriunde, oricând.

 

    Misiune

Mi-am propus să devin Maseurul tău personal, pentru că înțeleg cât de personal e actul de masaj, câtă încredere în sine și responsabilitate trebuie să ai ca și maseur pentru ca tu, cel ce vei deveni client, să te relaxezi cu adevărat.

De altfel, îmi doresc sa ajut la conservarea sănătății oamenilor, la îmbunătățirea stilului de viață și la creșterea interesului față de recreere, în general, prin masaj.

Citește și Povestea mea.

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and a Termenelor și Condițiilor.

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.