Povestea primului contract de serviciu de masaj la birou

Povestea primului contract de serviciu de masaj la birou

Oamenii care lucrează în companii, câte 8 ore pe zi stând la birou în fața unui calculator și a proiectelor cu deadline ce stresează pe oricine, au nevoie de luciditate și tonus în permanență. Serviciile oferite de mine, DOM’aseur, vin în ajutorul lor și dau rezultate reflectate în performanțele și starea acestora de bine. Primul contract și prima colaborare pentru serviciul de masaj la birou l-am incheiat cu o companie importantă din Bacău care oferă soluții de dezvoltare TIC la nivel mondial.

Doresc să împărtășesc cu voi feed-backul oferit de aceștia ca urmare a serviciului de masaj la birou sau masaj pe scaun făcut săptămânal, la sediul companiei. Beneficiarii masajului au fost încă de la început foarte încântați, iar la următoarele vizite atmosfera s-a destins când apăream. Mulți dintre aceștia își exprimă încântarea, iar ca și exemplu, care și pentru mine este surprinzător, îl voi povesti în continuare.

Intr-una dintre vizite, una din doamnele care au beneficiat de masaj îmi povestea că se simte stresată și părea apăsată de programul prelungit. Inaintea masajului aceasta se intreba cum oare poate rezista pînă la ora 18 cand ea deja era epuizată. Am terminat masajul, și brusc starea ei de spirit a suferit o resuscitare zicându-mi ca a fost revitalizată și ca programul prelungit este acum acceptat mult mai ușor.

serviciu de masaj la birou

In alta vizită, pe baza review-urile beneficiarilor, CEO-ul companiei, care era prezent la o sedință, și-a anunțat intenția de a beneficia de masajul oferit de mine și apoi și-a exprimat încântarea, lucru de care sunt sigur pentru ca am nimerit să îl gasesc prezent din nou la o sedință și și-a facut din nou programare.

Povestind aceste feedback-uri doresc să punctez beneficiile reale ale acestui tip de serviciu de masaj la birou, pe scaun. Persoanele care lucrează sub presiunea termenelor limită și sub presiunea găsirii de soluții pentru proiecte cu un nivel de stres ridicat, pot fi ajutate prin acest tip de masaj care ajută atât la resuscitarea fizică prin detensionarea musculaturii, cât și la resuscitarea psihică, prin redarea stării de bine.

serviciu de masaj la birou
Birouri ISSCO, Bacău

 

Companiile își doresc întodeauna ca performanțele angajaților să se mențină ridicate. Oferindu-le acest tip de stimulent, cu ajutorul acestui serviciu de masaj la birou, pe scaun,  gradul de concentrare și creativitate al acestora se poate menține la nivelul dorit.

Promisiune: indiferent cum vă simțiți în momentul când vă așezați pe scaunul de masaj, vă veți simți mai bine când vă ridicați.       

Leave a Reply

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and a Termenelor și Condițiilor.

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.