Servicii de masaj la evenimente sportive în Bacău: Maraton Legendele Nemirei

Servicii de masaj la evenimente sportive în Bacău: Maraton Legendele Nemirei

Stațiunea Turistică Slănic Moldova a avut onoarea de a fi gazda unui eveniment sportiv deosebit la care au participat atât sportivi profesioniști, cât și sportivi amatori de toate vârstele, ocazie cu care eu mi-am prezentat pachetul de servicii de masaj la evenimente sportive în Bacău.

Evenimentul maraton din 7 iulie, denumit simbolic ‘Legendele Nemirei‘, a atras un număr foarte mare de participanți, aproximativ 300, știindu-se că sportul în general este un remediu atât pentru trup, cât și pentru suflet. Educația, în sensul unei vieți sănătoase, începe prin îndemnul spre a face sport. Sportivii, în general, duc o viață sănătoasă întreținută prin obiceiuri alimentare și de menținere a tonusului fizic, printre cele mai atent controlate. Despre alimentație se cunoaște faptul că trebuie să fie echilibrată, iar pentru menținerea tonusului fizic se folosesc mai multe tehnici de antrenament, dar și masaje de tonifiere, relaxare, refacere de care mă pot ocupa și eu personal.

La acest eveniment m-am oferit să aduc un suport sportivilor ce au dorit să își îmbunătățească performanțele sau doar și-au dorit refacerea după efortul depus. Organizatorii mi-au oferit posibilitatea prin amplasarea în sânul sportivilor a unui colț de refacere, să ofer pachetul meu de servicii de masaj la evenimente sportive în Bacău.

              

Mi-am aranjat noua masă de masaj, căci trebuie să profit de ocazie să mă ” laud” că mi-am cumpărat una mult mai confortabilă, și tot ce-mi mai trebuia pentru a oferi un serviciu de masaj de relaxare/recuperare cât mai bun celor ce aveau nevoie, după alergare, așa cum am promis, și am așteptat. După terminarea cursei, aceștia s-au așezat la rând pentru a beneficia de relaxarea/refacerea de care aveau nevoie prin masaj.

Primul meu „client”, concurent la Maraton, a fost un domn ce era doctor, care, spre bucuria mea, mi-a cerut să facem schimb de numere de telefon, fiind mulțumit că l-am scăpat de niște crampe musculare. Știu că poate părea infantilă bucuria mea, dar e un sentiment minunat să fii apreciat de profesioniști!

După experiența primilor sportivi sosiți în colțul de refacere, majoritatea participianților și-au dorit să beneficieze de acest masaj. Printre numele sonore din lumea atletismului ce au beneficiat de serviciile mele de masaj se numară Gabriel Bularda, Campion European la Juniori, Mariana Pârju, Campioană la balcaniadă și Ionuț Pârju, instructor de fitness, niște oameni super pozitivi care m-au felicitat pentru inițiativa de a oferi masaj de relaxare/recuperare în Bacău, la acest Maraton. Ba mai mult, m-au încurajat să îmi păstrez obiceiul acesta, de a participa la maratoane, pentru că își doresc să mai aibă parte de servicii de masaj la evenimente sportive în Bacău, în speță de serviciile mele, și cu alte ocazii (știu, iar par lăudăros 🙂),  ei fiind sportivi de performanță. Și le mulțumesc pentru aceste încurajări dar și pentru că mi-au oferit niște suplimente nutritive pentru a-mi reintra în formă, căci am făcut masaje încontinuu, nu apucasem să mănânc nimic, bașca, fără să îmi dau seama deja trecuseră 5 ore de când făceam masaj fără pauză.

servicii de masaj la evenimente sportive în Bacău

servicii de masaj la evenimente sportive în Bacău

Din nou, am fost plăcut surprins să constat că oamenii s-au bucurat de pachetul meu de servicii de masaj la evenimente în Bacău și mi-a adus o bucurie sufletească enormă să văd că le-am putut fi de folos. Cu riscul să par și mai lăudăros, trebuie să îți povestesc despre cum în jurul meu auzeam tot felul de reacții care mă încărcau cu energie pozitivă, pe care am și dat-o înapoi: „ce mâini are băiatul ăsta’  sau „așa să tot vii la maratoane”, ori  „o să vă pomenesc la rugăciunea de seară”.  Asta a fos cireașa de pe tort 🙂

servicii de masaj la evenimente sportive în Bacău

servicii de masaj la evenimente sportive în Bacău

servicii de masaj la evenimente sportive în Bacău

Pentru această experiență frumoasă, într-un mediu atât de plăcut, le mulțumesc tuturor. Încă odată bucuria altora îmi amintește de ce vreau să fac în continuare ceea ce fac, de ce am ales această meserie și misiunea aceasta de a duce masajul de relaxare într-o zonă mult mai abordabilă pentru a fi perceput și ca  variantă pentru îmbunătățirea stării de bine și de ce nu, a conservării sănătății în general.

Bineînțeles, cu mare drag vreau îi felicit și pe participanți, atât pentru stilul de viață pe care și l-au  asumat, cât și pentru perseverență. Și să le mulțumesc și organizatorilor pentru căldură și respect, dar mai ales pentru această ocazie de a mi prezenta pachetul de servicii de masaj la evenimente sportive în Bacău.

Leave a Reply

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and a Termenelor și Condițiilor.

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.