Servicii de masaj

Am creat special pentru tine servicii de masaj la domiciliu, la birou sau chiar și la evenimente

Home / Servicii de masaj

 

 

Am creat special pentru tine, în calitate de maseur-ul tău personal, servicii de masaj în Bacău la domiciliu, la birou și la evenimente.

Află detalii despre fiecare în parte:

 

Masaj la domiciliu

Acest serviciu de masaj la domiciliu în  Bacău poate deveni o terapie complexă și completă, cu efecte profunde și de durata asupra fizicului, mentalului, emoționalului și spiritului, datorită tehnicilor de relaxare, drenaj, tonifiere, dar mai ales a celor de iertare și curățare emotională.

Poți opta pentru varii forme de masaj, inclusiv cel Prenatal, dedicat viitoarelor mămici.

 

servicii de masaj în Bacău

Masaj la birou

Am creat pachetul de servicii de masaj la birou în Bacău, pe scaun, pentru că pentru mulți dintre noi principala sursă de stres este locul de muncă, stresul fiind cel care afectează serios capacitatea de muncă și eficiența noastră ca și angajați, implicit și rezultatele companiei pentru care lucrăm. Astfel că, în urma unor studii făcute în America, multe companii au contractat firme specializate în masaj la birou pe scaun de ale căror servicii se pot bucura angajații în timpul pauzelor, acest serviciu de masaj la birou în Bacău fiind disponibil și pentru tine sau pentru angajații companiei tale de-acum.

Masaj la evenimente

Am creat pachetul de servicii de masaj la evenimente în Bacău pentru toți sportivii de performanță care au nevoie de un masaj după concurs sau antrenamente, fie el de relaxare sau de recuperare, dar și pentru organizatorii de evenimente sportive. De altfel, datorită flexibilității serviciului, putându-se opta pentru masaj pe scaun sau masaj pe masă, acest pachet poate fi achiziționat pentru evenimente corporatiste, cum ar fi team building-uri, lansări de produse, petreceri cu tematică.

masaj în Bacău

Îți mulțumesc că m-ai vizitat. Te mai aștept.

Dacă vrei, poți ține legătura cu mine pe unul din profilele mele sociale: Instagram, Facebook personal sau de companie și Youtube,

pe pagina de Contact  sau  te poți programa rapid folosind butonul de programare:

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and a Termenelor și Condițiilor.

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.