Servicii de masaj de relaxare în Bacău, la Raliul Moldovei

Home / Media & Events / Servicii de masaj de relaxare în Bacău, la Raliul Moldovei
Servicii de masaj de relaxare în Bacău, la Raliul Moldovei

Servicii de masaj de relaxare în Bacău, la Raliul Moldovei

DOM’aseur, adică subsemnatul, am avut plăcerea de a fi invitat pentru a oferi servicii de masaj de relaxare în Bacău, la Raliul Moldovei,  atât pentru relaxarea piloților dar și a participanților de la Raliu.

Cei din zona Moldovei, și în special din județul Bacău, au onoarea de a organiza diverse evenimente sportive și sociale. De curând, în județul Bacău a fost organizat și acest eveniment, Raliul Moldovei, competiție automobilistică care se bucură, de la an la an, de mai multă notorietate la nivel național.

Probele pe macadam, îngreunate și de traseul distrus de vremea rea, au supus piloții la un stres suplimentar, atât fizic cât și psihic, în pauzele dintre probe aceștia fiind epuizați. In minutele pe care aceștia le aveau la dispoziție pentru a se reface, fiecare încerca să găsească cea mai bună metodă de a reintra pe circuit în formă maximă.

M-am bucurat să constat că ajutorul meu a contat tocmai în aceste momente: piloții au descoperit că acest servicii de masaj de relaxare, de doar câteva minute, au fost o metodă bună de remontare a resurselor ce i-au putut aduce cu succes la Finish.

Ba mai mult, la un moment dat a avut un mic incident pe traseu, când  unui pilot i-a cedat direcția mașinii și s-a oprit cu ea într-un mal pe marginea drumului, fiind astfel zdruncinați serios, atât el cât și copilotul. Când au revenit la boxe, aceștia aproape că plângeau, gândindu-se la mașina avariată și ținându-se de spate.

Fiind și kinetoterapeut dar și maseur cu experiență, am înțeles rapid că amândoi au nevoie de mine și mi-am oferit serviciile de masaj de relaxare spre a le îmbunătăți starea de psihică după incidentul avut, dar și pe cea corporală.

Și ca să fac o glumă, pentru că nu aș vrea să pară o dramă micuța mea povestioară, mașina nu am reușit să le-o repar, dar spatele lor și starea lor de spirit  au suferit ajustări vizibile la intrarea în service, lucru ce m-a bucurat nespus.

Din păcate cursa nu a fost câștigată de ei, dar au reușit să termine concursul, iar la final aceștia au fost recunoscători echipei de mecanici care au reușit să repună mașina pe roți, dar și mie pentru că am reușit să îi”remontez” pe ei.

Evident că, dacă cineva mi-a solicitat aceste servicii de masaj de relaxare nu l-am refuzat, nu am uitat de ce sunt prezent la Raliul Moldovei: să ajut la starea de bine a celorlalți. Și sincer să fiu, acestea sunt momentele în care înțeleg de ce am ales această meserie și mi se confirmă încă odată că aduc bucurie oamenilor prin ceea ce fac, ajutându-i realmente la îmbunătățirea stării lor de bine.

servicii de masaj de relaxare în BacauSincer,  sper și de-abia aștept ca organizatorii să îmi trimită invitație de participare cu servicii de masaj de relaxare și anul viitor.

La fel cum sper ca evenimente de acest fel să se tot repete pentru a putea prezenta aceste servicii de masaj de relaxare în Bacău cât mai multor oameni, pentru a le putea arăta și această metodă alternativă de relaxare, de îmbunătățire a sănătații și a stării de bine în general: masajul.

Leave a Reply

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and a Termenelor și Condițiilor.

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.