Povestea Mea

Bine ai venit în casa mea. În lumea mea.

Salut. Mă numesc Cătalin Văsile, kinetoterapeut-maseur. Îți mulțumesc că mă vizitezi.

Aș vrea să îți povestesc despre mine și despre conceptul DOM’aseur by Cătălin Vasile sau despre cum mi-am dorit să ridic meseria de maseur la rang de artă, de aici derivând și titulatura de „DOM” prin care vreau să transmit un mesaj clar: că există și maseuri profesioniști. Poate îți sună ciudat, dar eu sunt de părere că masajul e o artă pe care o înveți în ani de experiență, dar care presupune să ai și ceva în plus: dorința reală de a-i face pe ceilalți să se simtă bine cu adevărat, de a avea grijă de sănătatea lor. Ieșind totuși din sfera masajului ca și formă de relaxare, unde mi-am asumat misiunea personală de a promova masajul ca o alternativă de recreere, masajul are și efecte terapeutice în foarte multe arii medicale. Din acest motiv, am considerat necesar să mă înscriu și să termin Facultatea de stiinte ale miscarii, sportului și sănătății cu specializarea kinetoterapie și motricitate specială (recunoscută ca fiind una din cele mai bune din țară), și să mă înscriu la Masterat, în cadrul aceleiași facultăți.

Cu toate acestea, în școala românească înveți mai multă teorie decât faci practică, motiv pentru care am început să particip la diferite cursuri de specialitate. Am avut norocul și șansa de a învăța de la cei mai buni mentori. Unul dintre ei e chiar Liviu Buluș, un nume cunoscut în domeniul terapiilor complementare, cu peste 25 de ani de activitate, fizioterapeut la Echipa națională de fotbal (din perioada lui Lucescu, Ienei, Rădulescu). Un alt mentor de-al meu a fost și Victor Hexan, unul dintre cei mai apreciați maseuri din țară, acesta facând parte atât din staff-ul echipei naționale a României, cât și din staff-ul fostei campioane a Europei, Sahtior Donetk.

Până să descopăr că am capabilitatea de a mă gândi la nevoile celorlalți, de a putea fi focusat cu adevărat pe celălalt, am fost nevoit să acumulez diverse experiențe. Aceste experiențe sunt legate de profesia de ospătar pe care am avut-o in ultimii ani, pe parcusrsul cărora m-am lovit de tot felul de situații din care am avut de învățat un lucru esențial: atunci când lucrezi cu oamenii și ești nevoit să înțelegi nevoile acestora, ajungi să îi înțelegi chiar pe ei. In toți acești ani, întâlnind tot felul de persoane, toate diferite, am avut ocazia să îmi creionez tipologii de caractere care, luate individual, au nevoi personalizate.  Am încercat să iau aceste caractere și să descopăr cum aș putea să ajut prin masaj și prin tehnicile de recuperare învățate, acumulând experință profesională, experiență de care astăzi, când îmi văd Visul împlinit, sunt pe deplin recunoscător.

DOM’aseur by Cătălin Vasile este ceea ce îmi doresc să devină, cu foarte multă implicare și responsabilitate din partea mea, atât o opțiune de recreere, prin crearea unui stil de viață sănătos sau îmbunătățirea stilului de viață existent cu ajutorul masajului, cât și o opțiune pentru conservarea sănătății, masajul putând deveni o terapie complexă și completă, cu efecte profunde și de durata asupra fizicului, mentalului, emoționalului și spiritului, datorită tehnicilor de relaxare, drenaj, tonifiere, dar mai ales a celor de iertare și curățare emoțională.

Cu DOM’aseur by Cătălin Vasile îmi doresc să te simți relaxat(ă), liniștit(ă) și în siguranță, prin prisma profesionalismului asumat și reflectat prin masajul în sine.

Cursuri de specializare:

  • Kinetoterapeut  specializat în Kinetoterapie si motricitate speciala(KMS), Universitate Vasile Alecsandri, Bacau, 2018
  • Masterand in Kinetoterapie, 2018-2020
  • Tehnician Maseur, Centrul de pregatire si educatie in sanatate BULUS
  • Tehnician Maseur, Reflexo Vital
  • Masajul pe scaun, Scoala de masaj si terapii alternative, Centrul BioFocus

DOM’aseur by Cătălin Vasile a luat naștere din pasiune și din dorința de a oferi clipe de relaxare. Mă motivează să văd mulțumirea omului care a fost masat de mine și care îmi amintește sincer pentru starea de bine pe care i-am oferit-o. Experimentând acest sentiment, dar și din dorința de a ajuta la conservarea sănătății și îmbunătățirea stilului de viață a oamenilor, mi-am asumat misiunea de a promova masajul ca o formă de recreere, nu doar ca un răspuns la o problemă medicală”.

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and a Termenelor și Condițiilor.

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.