Victor Hexan și Liviu Buluș – mentorii mei preferați

Victor Hexan și Liviu Buluș – mentorii mei preferați

Până să descopăr că am capabilitatea de a mă gândi la nevoile celorlalți, de a putea fi focusat cu adevărat pe celălalt, am fost nevoit să acumulez diferite experiențe. Am fost norocos să studiez cu instructori excelenți în masajul terapeutic care m-au inspirat să merg pe calea mea de a deveni un bun terapeut. Unul dintre mentori care mi-a oferit resurse și inspiratie este Victor Hexan, omul prin mâinile căruia a trecut „generația de aur” a fotbalului românesc, dar care a avut și experiențe la nivel internațional precum Sahtior Donetk și Zenit Sant Petesburg, lucrând cu sportivi de talie mondială.

Victor Hexan
Victor Hexan

Victor Hexan

Liviu Buluș
Liviu Buluș

Pe lângă împărtășirea experiențelor dânsului și suportul moral pe care mi l-a acordat ca unui fiu, m-a îndrumat spre o altă personalitate a terapiilor complementare, pe numele său arhicunoscut Liviu Buluș.Omul care la ajutat si intiat in masajul terapeutic pe domnul Victor Hexan.

Când m-am întâlnit prima dată cu domnul Liviu Buluș m-a invitat în casa lui să văd și să-mi arate tot ce a acumulat de-a lungul carierei, lucru care m-a ajutat să-mi lărgesc orizonturile și să aprofundez mai mult în ceea ce privește masajul terapeutic.                                                     Conștientizarea funcționalității acestor terapii administrate prin diferite tehnici de masaj s-a realizat participând activ la cursul de tehnician maseur susținut de Liviu Buluș.

Acasă la Liviu Buluș

 

Totodată, această întâlnire a trezit în mine ideea și conceptul ce urma să îl creez, conceptul care a luat naștere în mintea mea și care  are ca idee centrală „Tehnician Maseur’- terapeutul care oferă posibilitatea de a-ți conserva sănătătatea, relaxare, bunăstare și recuperare.      Tehnician Maseur reprezintă o titulatură care obligă purtătorul să dețină competențele necesare pentru desfășurarea activității de masaj. Tehnicianul maseur trebuie să dețină cunoștințe de anatomie, fiziologie, patologie clinică și să le îmbunătățească permanent prin procesul de perfecționare profesională.

Rezumând experiențele și curiozitățile satisfăcute prin participarea la cursul de tehnician maseur susținut de Liviu Buluș, discuțiile fructuoase cu dl Hexan și prin colindarea țării cu scopul de a găsi noi informații care mă pot ajuta în perfecționarea mea ca terapeut, pot spune că toate acestea dau roade și în același timp mă supune oligativității de a continua și de a deveni un „nume”  atunci când se vorbește de terapeuți în România.

Leave a Reply

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and a Termenelor și Condițiilor.

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.