Masajul – un altfel de cadou

Masajul – un altfel de cadou

Cu drag de voi şi cu drag de ceea ce fac, am creat un voucher cadou dedicat tuturor celor care adoră să le facă daruri oamenilor apropiaţi din viaţa lor. Acest voucher cadou este dedicat tuturor celor care au oameni dragi de care să aibă grijă, într-un fel sau altul. Fie că e un masaj de relaxare, fie un masaj anticelulitic, unul prenatal sau unul terapeutic, masajul este un moment pentru sine, pentru deconectare şi reconectare. Sau, de ce nu, chiar combinate, masajele pot face surpriza și mai mare.

5 motive pentru care masajul e cel mai ”altfel” și cel mai bun cadou:

  • Masajul calmează sistemul nervos și oferă o oază de răgaz din întreaga frenezie a vacanței sau a unei zile pline;
  • Masajul îndepărtează durerea provocată de toate eforturile depuse pentru o vacanță reușită sau pentru o zi obișnuită de muncă;
  • Masajul stimulează starea de spirit, atenuează conflictele, starea de stres și durere, prin faptul că ajută la eliberarea hormonului fericirii și al iubirii;
  • Masajul este cel mai la îndemână, cel mai simplu, cel mai ușor cadou de oferit, dar și cel mai apreciat gest;
  • Masajul poate fi un cadou special făcut unei persoane dragi sau, pur și simplu, când nu știi ce cadou să oferi cuiva.

Masajul induce o stare de bine, de relaxare, de deconectare de la cotidian, dar şi de revenire sau recuperare a organismului după un efort fizic susţinut.

Poți solicita, dacă ești clientul meu, un voucher cadou cu un masaj, și el cadou din partea mea, pentru oamenii dragi ție, precum și un voucher cadou cu un abonament de 4 masaje sau 8 masaje, contra cost. Tu decizi. E destul să ceri de pe linkul www.domaseur.ro/gifts.

Vă aştept solicitările în număr cât mai mare, astfel încât să fie cât mai multe persoane dragi vouă care să beneficieze de un cadou relaxant. Vă stau la dispoziţie şi vă asigur de faptul că beneficiarii voucherelor vor fi încântaţi de gestul vostru.

Împreună, pentru o lume mai relaxată!

Leave a Reply

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and a Termenelor și Condițiilor.

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.