Bacau Dance Open 2019: masajul post efort

Bacau Dance Open 2019: masajul post efort

       Bacăul găzduiește evenimente din cele mai diverse și DOM’aseur ține să se implice și să fie prezent prin serviciile oferite, pentru a promova starea de bine și stilul de viață sănătos. Dar și masajul post efort.

masajul post efort

În luna februarie am participat la ” Live2Lead” eveniment în cadrul căruia s-a ținut o conferință de leadership unde masajul a venit ca o soluție de destresare pentru deadline-urile din management. Pentru că masajul nu trebuie limitat doar la beneficiile psihice, iată-mă prezent in luna mai, la un nou eveniment de avengura în Bacău, de data aceasta prim planul fiind luat de participanții la concursul de dans sportiv Bacău Dance Open 2019.

Dansul sportiv, pe lângă frumusețea oferită prin spectacolul de pe scenă, reprezintă o ramură a sportului, iar practicanții pot fi considerați sportivi de performanță. Pentru acele câteva minute, de reprezentație de pe scenă, un dansator are în spate un bagaj complet de pasiune, ambiție și multe ore de antrenament.

Ca acest bagaj să funcționeze armonios și să ajute efortul dansatorului trebuie completat și cu elemente auxiliare cum este și masajul post efort sau masajul de relaxare pentru beneficii psihice.

masajul post efort

Tocmai pentru a face  această completare am participat, cu toată deschiderea, la acest eveniment, ca și partener.

Prezentarea standului meu, a fost minimală, dar s-a dovedit a fi de bun augur și foarte bine primită de beneficiarii serviciilor mele.

Confirmarea beneficiilor aduse de masajul post efort și de relaxare a venit din partea tuturor participanților la eveniment, de la sportivi, arbitri și până la părinții sportivilor care erau încrîncenați din cauza emoțiilor oferite de reprezentațiile copilor.

Acest cuplu de dansatori a beneficiat de masaj după prima probă din concurs, iar la final am primit mulțumiri de la aceștia din postura de câștigători. Nu neapărat masajul le-a adus victoria, însă contribuția a fost certă, asta exprimând și ei la discuțiile de după concurs.

masajul post efort

Arbitrii, deși ei nu depun efort fizic, au venit la standul meu, spunând că masajul post efort  îi ajută să se relaxeze pe dnasatori, dar și pe ei,  și bineînțeles, relaxați fiind pot lua cele mai bune decizii.

Cea mai mare reușită însă, după părerea mea, a fost apariția părinților la stand și experimentarea de către aceștia a masajului post efort,
deoarece sportivii învață ce e mai bine pentru ei din familie. Aceștia s-au arătat încântați și, la unison, au fost de acord că pentru performanță este nevoie să le ofere micilor sportivi toate condițiile.

masajul post efort Bacău Dance Open 2019 a fost o reușită printre evenimentele din Bacău iar pentru mine, DOM’aseur, a reprezentat oportunitatea de a oferi din nou stare de bine și  de a promova stilul de viață sănătos, dar și masajul ca formă de relaxare, așa cum mi-am asumat ca și misiune.

Sunt recunoscător celor care au beneficiat de serviciile oferite de mine și și-au exprimat mulțumirile, dar în aceeași măsură, țin să mulțumesc tuturor participanților si organizatorilor, iar pe viitor păstrez aceeși deschidere și disponibilitate pentru că masajul post efort face parte bagajul care stă în spatele reușitelor.

Leave a Reply

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and a Termenelor și Condițiilor.

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.