Masaj la evenimente

Pachet de servicii de masaj dedicat sportivilor de performanță, organizatorilor de evenimente sportive și corporațiilor

Am creat pachetul de servicii de masaj la evenimente în Bacău pentru toți sportivii de performanță care au nevoie de un masaj după concurs sau antrenamente, fie el de relaxare sau de recuperare, dar și pentru organizatorii de evenimente sportive. De altfel, datorită flexibilității serviciului, putându-se opta pentru masaj pe scaun sau masaj pe masă, acest pachet poate fi achiziționat pentru evenimente corporatiste, cum ar fi team building-uri, lansări de produse, petreceri cu tematică.

Masaj sportiv

Este un masaj de tonifiere musculară, relaxare și refacere după cantonamente și/sau concursuri. Indicat de altfel, în urma unor accidente pentru a-ți reveni mai ușor și mai repede, cât și pentru pregătirea organismului în vederea suprasolicitărilor sau pentru recuperare în urma cantonamentelor și/sau  concursurilor. Este foarte util  și în urma antrenamentelor, masajul ajutând la înlăturarea stării de oboseală, dar și pentru eliminarea acidului lactic din muschi, în acest fel evitându-se febra musculară, crampele musculare, starea de disconfort a durerilor, ajutând la refacerea ligamentelor suprasolicitate, înlăturarea stresului și a anxietății de dinaintea concursurilor; obținerea unui tonus bun, pregătire fizică și psihică.

Basic

Lei 100
60 min

Masaj de relaxare

Este destinat persoanelor care simt nevoia de eliminare a stresului, de limpezire a minții, de înțelegere a sentimentelor, de îmbunătățire a stării fizice și mentale.  Necesar și  binevenit după o perioadă stresantă: examene, date scadente, plăți de făcut, situatți de rezolvat, evenimente solicitante. Acest masaj îmbunătățește sănătatea, dar o și menține, având rol profilactic. Executat cu regularitate, ajută la menținerea homeostazei corpului și prevenirea unor probleme cum ar fi: înțepenirea gâtului, umerilor, cefei, durerea de spate în general, probleme de postură. Mai mult de cât atât, masajul de relaxare întreține un tonus psihic bun, crescând eficiența din punct de vedere profesional, îmbunătățind relațiile de familie, de prietenie și sociale.

Basic

Lei 80
60min

Masaj terapeutic

Este un masaj recomandat de medic pentru refacerea musculară, a tendoanelor, a unor segmente care au fost rupte sau care au suferit intervenții chirurgicale. Acest tip de masaj este completat cu kinetoterapie, cu gimnastică medicală, ionizări, ultrasunete, ultraviolete, băi, talasoteraie, etc.

Basic

Lei 80
60min

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and a Termenelor și Condițiilor.

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.