Masaj la domiciliu

Am creat pentru tine, cu "livrare la domiciliu", servicii de masaj destinate nevoilor tale

Când te gândești la masaj la domiciliu în Bacău ar trebui să te gândești la relaxare. Toți simțim nevoia să ne relaxăm, să scăpăm de tirania timpului. Ascultăm muzică, privim mișcarea norilor pe cer, ne plimbăm pe plajă căutând pietricele colorate sau scoici: toate acestea sunt modalități prin care ne liniștim sufletul, ne redobândim senzația propiei integrități in inocența clipei. Ne simțim în largul nostru cu noi înșine și suntem în contact cu natura noastră fundamentală.

Dar pe masură ce îmbătrânim, petrecem tot mai mult timp trăind în intelect.  Acum e momentul să refacem echilibrul și să revenim în propiul nostru corp prin redescoperirea delicatei arte a atingerii, masajul. Acesta este un limbaj comun, un limbaj care-l putem folosi pentru a vindeca sau a liniști, pentru a alina durerea sau pentru a îndepărta tensiunea (mai presus de toate), să exprimăm că ne pasă. Asemenea unui luminiș în pădure, această artă ne oferă un spațiu de respirație în care să ne relaxăm și să ne reorientăm.

Acest serviciu de masaj la domiciliu poate deveni o terapie complexă și completă, cu efecte profunde și de durata asupra fizicului, mentalului, emoționalului și spiritului, datorită tehnicilor de relaxare, drenaj, tonifiere, dar mai ales a celor de iertare și curățare emotională.

 

Îndrăznesc să preconizez că masajul, în general, va fi o ramură importantă din medicina viitorului pentru că a trecut proba timpului, a demonstrat că eficiența și complexitatea prin care acționează asupra întregului organism determină din ce în ce mai mulți oameni să apeleze la masaj pentru multiple beneficii, fizice și emoționale.

De altfel, poți opta pentru masaj la domiciliu în Bacău și cu scop curativ, având o paletă largă de servicii de masaj în funcție de nevoile tale:

Masaj de relaxare

Este destinat persoanelor care simt nevoia de eliminare a stresului, de limpezire a minții, de înțelegere a sentimentelor, de îmbunătățire a stării fizice și mentale.  Necesar și  binevenit după o perioadă stresantă: examene, date scadente, plăți de făcut, situatți de rezolvat, evenimente solicitante. Acest masaj îmbunătățește sănătatea, dar o și menține, având rol profilactic. Executat cu regularitate, ajută la menținerea homeostazei corpului și prevenirea unor probleme cum ar fi: înțepenirea gâtului, umerilor, cefei, durerea de spate în general, probleme de postură. Mai mult de cât atât, masajul de relaxare întreține un tonus psihic bun, crescând eficiența din punct de vedere profesional, îmbunătățind relațiile de familie, de prietenie și sociale.

Basic

Lei 80
60min

Masaj anticelulitic

Este un masaj de tonifiere musculară, dizlocare a grăsimii și de înlăturare a celulitei. In cazul surplusului de grăsime, ajută la remodelarea corpului și la tonifierea musculară. Acest tip de masaj are ca scop înlăturarea aspectului neplăcut al pielii din zonele afectate: fese, șolduri, coapse, abdomen, brațe, lateralele trunchiului. Efectele sunt de tonifiere și refacere sau dobândire a supleții și elasticității pielii. Alte beneficii importante sunt: influențarea metabolismului celular și al sistemului glandular; activarea sistemului venos pentru o mai bună eliminare a reziduurilor metabolice de la nivel celular;
ameliorarea elasticității și tonusului pielii, precum și a sănătății tesuturilor subcutanate.

Basic

Lei 80
60min

Masaj Prenatal

Masajul este utilizat pentru femeile însărcinate încă din primele luni de sarcină, ajutând la adaptarea lor cu noua condiție. Acest tip de masaj se aplică gravidelor cu scopul drenării limfei, pentru decontracturarea musculară, mai ales a mușchilor paravertebrali, dar și ai gambelor, tălpilor, mâinilor. Din cauza surplusului de greutate, modificările survin cu precădere în lunile înaintate în sarcină. Unele tensiuni psihice, disconfortul emoțional și stările de nervozitate care sunt des întâlnite pe parcursul sarcinii pot crea contracturi musculare, crampe, umflături ale membrelor. Mai mult, din cauza pierderilor majore de calciu și magneziu, unele gravide se confruntă cu apariția cârceilor în zona gambelor și/sau a copselor, masajul având rolul de a înlătura aceste neplăceri sau de ale diminua.

Basic

Lei 80
60min

Masaj Sportiv

Este un masaj de tonifiere musculară, relaxare și refacere după cantonamente și/sau concursuri. Indicat de altfel, în urma unor accidente pentru a-ți reveni mai ușor și mai repede, cât și pentru pregătirea organismului în vederea suprasolicitărilor sau pentru recuperare în urma cantonamentelor și/sau  concursurilor. Este foarte util  și în urma antrenamentelor, masajul ajutând la înlăturarea stării de oboseală, dar și pentru eliminarea acidului lactic din muschi, în acest fel evitându-se febra musculară, crampele musculare, starea de disconfort a durerilor, ajutând la refacerea ligamentelor suprasolicitate, înlăturarea stresului și a anxietății de dinaintea concursurilor; obținerea unui tonus bun, pregătire fizică și psihică.

Basic

Lei 100
60min

Masaj Suedez

Este un masaj al întregului corp. Clientul poate indica terapeutului zonele unde dorește o atingere mai ușoară, mai fermă, sau unde nu dorește să fie atins. Acest fapt, de a comunica intențiile sale terapeutului, face parte din beneficiile masajului suedez. Pentru lubrifierea corpului se folosește ulei sau loțiuni speciale. Apoi terapeutul va aplica o combinație de manevre specifice masajului clasic (efleuraj, petrisaj, fricțiune, tapotament, vibrație) cu puterea și durata cele mai indicate clientului respectiv, ținând cont și de preferințele acestuia. De asemenea, se pot folosi și tehnici din alte tipuri de masaj, care se vor intercala printre manevrele masajului suedez.

Basic

Lei 80
60min

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and a Termenelor și Condițiilor.

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.