Live to Lead 2019 Bacău

Live to Lead 2019 Bacău

Masajul la birou, încetul cu încetul, devine o necesitate, iar pentru mine că furnizor al acestui serviciu devine un element definitoriu pe care doresc să îl aduc în mijlocul activității mele și implicit în mijlocul oamenilor pentru care există această necesitate.
Prin urmare campania mea de promovare a masajului la birou mi-a adus o oprire la seminarul Live To Lead Bacău 2019 unde am fost invitat să prezint serviciul de masaj la birou și posibilitatea accesării acestui serviciu la evenimente corporate și astfel de evenimente ce au loc în comunități ce întrunesc oameni de afaceri care au nevoie de acest acest serviciu, cât și oameni care au o deschidere spre dezvoltare cu pleacare de la conservarea și reabilitarea capacităților de  lucru.


Am luat parte la acest eveniment prin demo-uri oferite la standul montat la Centrul de Afeceri și Expoziții Bacău. Standul de lucru a cuprins un scaun de masaj, maseurul (subsemnatul) și „asistentul ” (soția), pentru că profesionalismul se învață în familie și tot în familie există izvorul de motivație.
Experiență acestei zile a început prin trezirea matinală, urmată de tabieturile sănătoase ale familiei reprezentate de exercițiile de dimineață ( streching-uri, exerciții de respirație), de mici discuții motivaționale cu asistentul meu în timpul micului dejun. Am continuat prin pregătirea celor necesare demonstrației.
Am ținut că sosirea la locul desfășurării conferinței să fie mai mult decât punctuală. Am ajuns cu jumătate de oră mai devreme pentru a mă acomoda și pentru a surprinde sosirea participanților, pentru că în felul acesta reușesc să determin tipurile de oameni și să indentific pontențialii „consumatori” ai acestui serviciu.


După procesul de acomodare a urmat procesul de cunoaștere a persoanelor cu care am interacționat. Din această interacțiune am încercat să extrag și să ajung la cunoașterea nevoilor acestora de masaj  în timpul orelor de lucru la birou sau în medii stresante.
Oamenii cu care am discutat și cărora le-am prezentat beneficiile acestui serviciu au reacționat pozitiv și chiar le-am stârnit curiozitatea, solicitându-mi un demo.

Demonstrațiile au constat în 5-10 minute de masaj axându- se în special pe zona spatelui , care este cea mai solicită zonă în timpul orelor petrecute pe scaun, dar și la solicitarea acestora pe zone pe care ei le indicau că fiind problematice. Demonstrațiile au avut scop revelator, iar beneficiarii s-au arătat încântați și mai ales au conștientizat beneficiul imdiat după cele 5-10 minute de masaj.

Participarea mea la acest eveniment și-a atins scopul , prin reușită mea de a dezvălui alternativele pe care oamenii de afaceri le au în optimizarea calității factorului uman. Pe lângă participanții la seminar, în cadrul evenimentului mai mulți oameni de afaceri și-au expus business-ul prin standuri montate în vecinătatea mea.

Pentru că mediul de afaceri se bazează întotdeauna pe cooperare și pe interdependență, colegii de la standurile vecine au beneficiat și ei de demonstrații din partea mea. Lumea de astăzi este în permanentă în mișcare și mai mult decât atât, este într-o mișcare rapidă care asmute întotdeauna concurență. Pentru a face față cerințelor pieței, este nevoie că întotdeauna să fii cu un pas în față concurenței, iar cei prezenți la aceste standuri au dezvăluit că factorul uman este resursă cea mai de preț, iar serviciile oferite de mine ar aduce înbunătățiri reale ale eficienței lor.

În urmă acestei experiențe, am descoperit că muncă pe care o depun înbunătățește muncă și starea celor care primesc ceea ce proiectul Dom’aseur oferă. Viitorul se construiește având grijă de prezent. Eu personal, încurajez prevenția unei posturi corecte și longitivitatea în activitate cu ajutorul serviciului de masaj la birou prin beneficiile aduse prelungește durata și eficientă activității de birou.


Revenind la experiență de la seminarul Live to Lead, pentru a trage concluzii, pot spune că receptivitatea și feed back-ul beneficiarilor demonstrațiilor a fost unul de încântare și deschidere pentru colaborare.  În procesul de dezvoltare, întotdeauna, oamenii cu care te încojori contează. Pentru mine cel mai mare sprijin îl reprezintă familia , în special asistentul meu –  soția 🙂 .

Totodată trebuie să mulțumesc colaboratorilor  și beneficiarilor. Cei mai apropiați oameni de mine în acest proces de dezvoltarea sunt Elena și Alexandra, și țin să le aduc mulțumiri și sper în aceeași colaborare și în viitor.

Leave a Reply

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and a Termenelor și Condițiilor.

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.