Iepurașul are grijă de starea ta de bine la birou

Iepurașul are grijă de starea ta de bine la birou

Mă uitam zilele trecute prin magazine și n-am putut să nu observ multitudinea de produse și decoratiuni create special pentru Paște. Exact ca la Crăciun, ajung în magazine mult mai devreme și cumva, parcă prevestesc că vine o mare sărbătoare. Și ești tentat să le cumperi pe toate, chiar dacă multe dintre ele conțin foarte mult zahăr (și nu le recomand 🙂 ), mai ales pentru copii. Eu știu că fata mea s-ar bucura enorm să primească toți iepurașii aceia plini cu bombobele de ciocolată colorată sau ouăle ambalate frumos, în staniol multicolor.

Și uite așa mi-am dat seama că pentru noi adulții nu mai rămâne nimic. Că ne gândim cum să le facem bucurii copiilor noștri, însă nouă nu ne mai facem niciuna. Măcar așa, de sărbători … Și m-am întristat puțin. Pentru câteva secunde. Și-apoi mi-am zis: „Cătălin, trebuie să faci ceva”.

Așa mi-a venit ideea aceasta de campanie de Paște prin care oricine poate solicita, ca și cadou din partea mea, la birou, o analiză și o diagnoză posturală cu ajutorul căreia îți vei îmbunătăți starea de bine.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul acesta, pe http://bit.ly/2VceOwU și să aștepți telefonul meu.

Te voi vizita cât mai curând posibil.

Leave a Reply

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and a Termenelor și Condițiilor.

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.