DOM'aseur

Maseur-ul tău personal acasă, la birou sau la evenimente.

Salut. Eu sunt Cătălin Vasile, maseur-ul tău personal pentru relaxare sau conservarea sănătății prin masaj la birou în Bacău, acasă, sau la evenimente.

Bine ai venit în Casa mea virtuală, locul în care ți-am pregătit multe surprize, de la articole dedicate de Wellness și Lifestyle, despre masaj la birou în Bacău, acasă sau la domiciliu, articole pe care le vei găsi pe Blog, la un Shop cu produse naturiste folosite de mine, pe care de altfel ți le și recomand și ție.

Tot aici, te fac părtaș(ă) la întreaga mea experiență în calitate de DOM’aseur, prin Vlog-ul meu dar și prin paginile dedicate în care vei regăsi Povestea mea, Valori, Viziune și Misiune sau Media & Events, spațiul în care vei găsi detalii despre evenimentele la care am participat și ce scriu alții despre mine. Pagina de Testimoniale e tot despre ce spun alții despre mine, pentru că este important ce spun eu despre mine, dar mult mai important ce spun alții despre mine.

Și pentru că sunt de părere că tot ceea ce înveți trebuie să dai mai departe altora, celor care vor să știe despre Arta Masajului, voi crea Workshop-uri dedicate în acest sens.

Dacă ți-este mai ușor, mă găsești pe rețele sociale ca Facebook, Instagram, Youtube sau G+ pe care voi vorbi și despre masaj la birou în Bacău, acasă sau la evenimente.

Toate acestea le-am creat special pentru Tine. Îți mulțumesc că ai ajuns aici, în Casa mea Virtuală.

Să avem o călătorie minunată împreună.

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and a Termenelor și Condițiilor.

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.