Despre recunoştinţă şi alegeri decisive în viaţă

Recent, cineva mi-a spus că

„Lumea va încerca mereu să-ți spună cine eşti, dar depinde doar de tine cine decizi să fii”.

Adevărul este că fiecare individ își decide propriul viitor, definit prin acțiunile proprii. Fiecare acțiune are consecințele sale, iar suma rezultatelor se vede în timp.

Primul meu pas în lumea recuperării medicale, a masajului, a fost aproximativ acum 10 ani şi asta, cu siguranță, nu a fost alegerea mea. O prietenă din liceu m-a îndrumat spre facultatea de kinetoterapie. Trebuie să spun că a făcut cel mai bun lucru pentru mine, pentru că această fată a fost o prezenţă trimisă în viaţa mea să-mi arate calea ce o am de urmat. Cu toate că în acel moment nu eram sigur ce vreau să fac cu viaţa mea și care e drumul meu, m-am înscris, cred eu, mai mult de dragul ei. Abia peste ani mi-am dat seama că a fost cea mai bună alegere pe care o puteam face atunci şi care mi-a prins bine mai târziu, mie, celui de astăzi.

Masajul, ca artă, mi-a dat atât de mult încât mă pot bucura de ceea ce sunt şi ceea ce vreau să devin, deoarece mă încearcă mereu acel sentiment de iubire, empatie şi recunoștință.

Viata unui terapeut este o aventură frumoasă și mă simt binecuvântat să o experimentez, prin orele lungi de practică, oameni, evenimente şi perfecţionare continuă. Fiecare moment este atât de prețios și frumos întrucât este unic.

La început cauţi un mentor pentru a te călăuzi. Un terapeut încearcă să comunice cu diferiți mentori despre obiectivele sale și, dacă există compatibilitate, atunci ei pot încerca să lucreze împreună.

În cazul meu am avut ocazia să colaborez cu nişte mentori magnifici care au lucrat la cel mai înalt nivel. Norocul meu a fost că am întâlnit oamenii potriviţi la momentul potrivit pentru mine, astfel încât întâlnirile cu ei să fie oportune pentru cariera mea. Sunt recunoscător pentru faptul că vieţile ni s-au intersectat într-un mod atât de eficace şi de constructiv.

În viaţa noastră apar oameni care ne ajută, oameni care ne dau idei sau oameni care ne schimbă viaţa printr-o singură apreciere. Am învăţat că trebuie

să dăruiesc cu pasiune din ceea ce am şi ceea ce pot să fac, pentru că numai aşa putem face o lume mai bună.

Ca să ajungi să dăruieşti trebuie să te dezvolţi în plan personal din punct de vedere spiritual, astfel încât să conştientizezi că prin sacrificiu personal ajungi la obiectivul final: starea de bine, libertatea de mişcare şi de gândire.

Dragostea mea pentru masaj, pentru recuperare, este de fapt dragostea mea faţă de oameni.

Leave a Reply

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and a Termenelor și Condițiilor.

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.