Campanie de primăvară: abonament de masaj la domiciliu

Campanie de primăvară: abonament de masaj la domiciliu

Mă bucură faptul câ începem primăvara prin a sărbători femeia. Și mama. Practic sărbătorim nașterea și renașterea. A noastră, a naturii.

Parcă e cineva acolo, undeva, care ne reamintește că ne-am născut, că suntem vii, ne reamintește să ne ridicăm și să facem ceea ce nu am apucat să facem până acum să facem, fie că nu am vrut, fie că nu ne-am simțit în stare, nu am avut resurse să facem asta.

Nu mai este, cred, pentru nimeni, niciun secret că îți trebuie energie ca să faci orice. Cu cât ai mai multă energie, cu atât faci mai mult din ceea ce îți face bine. Cu gândul acesta, am creat 2 abonamente pentru serviciul de masaj la domiciliu în acest început de primăvară: 2 abonamente ca și soluție în a ne regăsi energia, starea de bine, pentru a putea începe proiecte noi. Acest serviciu de masaj la domiciliu poate deveni o terapie complexă și completă, cu efecte profunde și de durata asupra fizicului, mentalului, emoționalului și spiritului, datorită tehnicilor de relaxare, drenaj, tonifiere, dar mai ales a celor de iertare și curățare emotională – de care foarte rar se vorbește în zona aceasta, râmânând doar în zona fizică:

Îndrăznesc să preconizez că masajul, în general, va fi o ramură importantă din medicina viitorului pentru că a trecut proba timpului, a demonstrat că eficiența și complexitatea prin care acționează asupra întregului organism determină din ce în ce mai mulți oameni să apeleze la masaj pentru multiple beneficii, fizice și emoționale.

Varintele de masaj la domiciliu le găsești aici, având oportunitatea de a o selecta pe cea care-ți este de folos, în funcție de nevoile pe care le ai.

Iar abonamentele sunt acestea:

Leave a Reply

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and a Termenelor și Condițiilor.

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.