Returnarea produselor

Înțeleg că există situații în care e posibil să fiu nevoit să accept produsele înapoi. Iată care sunt acestea

Tu, în calitate de Client, poți solicita returnarea produselor în următoarele situații:
1. Coletele prezintă deteriorări severe;
2. Produsele au fost livrate / facturate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, iar tu,Clientul, vei refuza recepția. Tu, Clientul poți solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poți opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, vei plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, vei primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către tine, Clientul.
3. Produsele prezintă defecte de fabricație;
4. Clientul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. De asemenea, în conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, tu, Clientul ai dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii produsului/produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cădea, conform legii, în sarcina Clientului.
Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Tu, Clientul, vei plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, vei primi o rambursare parțială până la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul inlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către tine, Clientul.
Contravaloarea produselor returnate se va face în termen de 10 zile de la returnarea acestora.

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and a Termenelor și Condițiilor.

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.