Cum cumperi?

Ți-am descris aici toți pașii pe care trebuie să îi urmărești.

Pentru a-ți ușura pașii pe care îi ai de făcut pentru a putea cumpăra de pe Shop, am creat această pagină în care îți descriu pe scurt cei 3 pași:

Pasul 1: Pe pagina Shop-ului, pe care o poți găsi în meniu, sau accesând-o aici http://www.domaseur.ro/shop/ , vei găsi produsele mele sau produse recomandate de mine.

Trebuie să alegi produsul/ produsele preferate și să le adaugi în Cos.

La preturile afisate se vor adăuga taxele de transport, stabilite în funcție de detaliile livrării (prin Poșta Română sau Curier rapid). Nu există comandă minimă impusă.

Pasul 2: verifici Coșul, să aibă în el ceea ce îți dorești să cumperi.Acesta se va încărca automat, in pasul următor sau poate fi verificat accesând pagina http://www.domaseur.ro/cos/ din meniu. De asemenea, icon-ul plăsuță din dreapta meniului îți arătă ceprodusel ai ăus în coș și ce cost au acestea.

Apoi te asiguri ăa ai selectat corect cu cine vrei să fac livrarea, fie prin Curier Rapid sau Poștă Rapidă.

Pasul 3: finalizarea comenzii. Aceasta pagina îți va da posibilitatea să treci datele de facturare, adresa de livrare și să pui informații extra. Ulterior poți și să revezi conținutul coșului, să verifici cu ce anume ai selectat să faci livrarea (Posta Romana sau Curierat Rapid).

Tot în această pagină va trebui să selectezi cum faci plata, prin transfer bancar direct (situatie în care te rog să folosești ID-ul comenzii tale ca referință de plată, comanda nefiind livrată până când fondurile nu vor fi vărsate în contul menționat) sau ramburs, cu numerar, la livrare.

După ce finalizezi comanda, un rezumat  al acesteia va fi trimis automat pe adresa de e-mail pe care ai lăsat-o la înregistrarea comenzii, adresa de e-mail pe care de asemenea și voi comunica cu tine (dacă îți schimbi adresa de e-mail, este foarte important să o actualizezi și în detaliile contului în pagian Contul meu din meniu). In termen de 24 de ore vei fi contactat(ă) prin e-mail, telefon sau SMS pentru a o confirma.

In momentul în care produsul este expediat vei primi un mail nou, cu statusul comenzii.

Îți mulțumesc că ai ales să cumperi de la mine.

 

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica noastra de confidentialitate and a Termenelor și Condițiilor.

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.